Hullatrancsírozót csent a tolvaj

Jaj, de bizarr: ellopták egy boncmester fűrészét Pécsett

Ellopták egy boncmester koponyafűrészét Pécsett a napokban.

2010.02.04 15:06MTI

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a százezer forintot érő speciális eszköz a boncmester szekrényéből tűnt el, amelyet valakinek sikerült kulccsal kinyitnia.

A rendőrség lopás miatt indított nyomozást. Az MTI által megkérdezett orvosok és patológusok csak találgatni tudták, hogy patológiai alkalmazásán túl mire használható még az eredetileg csont vágására szolgáló, vibrációs elven működő elektromos készülék.

Tény, hogy az egy hosszúkás testből és a tetején 5-6 centiméter átmérőjű fogazott fűrészlapból álló szerszám alkalmas lehet keményebb anyagok darabolására, esetleg csiszolásra, de az sem elképzelhetetlen, hogy a tolvaj értékesítésre szánja a koponyafűrészt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.