A kapitány a partnak manőverezi

Léket kapott egy hajó a Dunán Visegrádnál

Léket kapott egy áruszállító hajó a Dunán Visegrádnál szerda délután, a kapitány a partnak manőverezi a német zászló alatt hajózó vízi járművet, hogy megmentse az elsüllyedéstől - erősítette meg az MTI információját a Közlekedésbiztonsági Szervezet szóvivője.

2010.02.03 15:29MTI

A hajó valószínűleg egy sziklának ütközött, ezért kapott léket, s a víz betört a hajótestbe - mondta Bajkó Erika, hozzátéve: a kapitány a baleset után a part felé kezdte manőverezni a hajót.

A vízi jármű jelenleg 40-50 méterre van a parttól - mondta. Az uszály nélküli hajóhoz a szentendrei tűzoltók vonulnak, hogy kiszivattyúzzák a hajóból a vizet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.