Egy pakisztáni férfi ugrott nekik

Megkéselt afgánok Debrcenben - egyik sérült sem volt életveszélyben

Egyik afgán férfi sem szenvedett életveszélyes sérüléseket, amikor egy pakisztáni társuk késsel rájuk támadt a Debreceni Befogadóállomáson - pontosította a legsúlyosabban sérült férfi diagnózisát kedd délután Fuxreiter Margit, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumának (DE OEC) sajtóreferense.

2010.02.02 14:15MTI

Közlése szerint a hétfőn a Kenézy Kórházból a DE OEC klinikájára szállított sérültet ellátták, állapota nem volt súlyos és kedden már kiengedték a kórházból.

Kelemen Éva rendőr hadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében ismertette: a rendőrség súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a vasárnap este két afgán társára támadó pakisztáni férfi ellen.

A támadás oka egyelőre nem ismert, a férfit kedden hallgatják ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.