A belgyógyászaton csaptak fel a lángok

Egy ember égett meg súlyosan a nyíregyházi kórháztűzben!

Tűz ütött ki a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház I. számú belgyógyászati osztályán szerdán kora délután; a tűzben egy ember súlyosan megsérült - tájékoztatta a kórház kommunikációs vezetője az MTI-t.

2010.01.20 17:22MTI

B. Mikula Edit elmondta: a tűz keletkezését a kórház dolgozói időben észlelték és a lángokat azonnal eloltották. Egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett, őt jelenleg az intenzív osztályon ápolják - tette hozzá.

A tűzeset körülményeinek tisztázására az intézmény belső vizsgálatot indított. Holes István, a megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI kérdésére elmondta: a lángokat a tűzoltók kiérkezése előtt megfékezték a dolgozók, a tűzben egy beteg megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.