Nehezményezték, hogy otthagyta őket a vita közepén

Lövöldözés egy gumijavító műhelyben kialakult vita után Budapesten

Megrongálták az autóját és többször házának udvara felé lőttek egy férfinak, aki egy XVIII. kerületi gumijavító műhelyben került konfliktusba egy másik autóssal szerda délután - mondta Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek.

2010.01.06 19:51MTI

A két férfi szerda délután egy gumijavító műhelyben szólakozott össze. A későbbi sértett otthagyta a helyszínt, hazament a XVIII. kerületi Rákóczi úton lévő házához és kocsijával beállt az udvarra. A vitapartner és társai utána mentek, és téglákat, köveket dobáltak be az udvarra, minek következtében a férfi autója megrongálódott.

Az udvar felé több lövést is leadtak, de senki nem sérült meg. Az elsődleges információk szerint gázpisztolyt használtak. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz ismeretlen tettesek ellen - mondta Kormos Endre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.