Nyílt pályán ütötte el a vonat

Elgázolta a vonat, de riasztotta a mentőket mielőtt meghalt

Egy húszéves férfi halt meg csütörtökön este, miután a nyílt pályán elütötte egy vonat a Fejér megyei Martonvásár és Baracska között - értesült pénteken az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítójától az MTI.

2010.01.01 11:52MTI

A mentés részleteiről Budai Imre elmondta: az elgázolt fiatalember a baleset után még maga hívta fel telefonon a rendőrséget, s a rendőrök jelezték a mentőknek a balesetet. A riasztott mentőautó gépkocsivezetőjének és mentőápolójának nehéz dolga volt, hiszen nyílt pályán történt a baleset, így - járművüket a jelzett helyszín közelében hagyva – mentőeszközeiket megfelezték, s gyalog indultak el a sínek mentén: egyikük Martonvásár, másikuk Baracska felé - közölte a mentésirányító.

Budai Imre hozzátette: a fiatalembert a baracskai vasútállomás közelében találták meg, az időközben kiérkező székesfehérvári esetkocsi elindult vele a kórházba, ám a férfit olyan komoly sérülés érte, hogy a kórházba szállítás közben a mentőautóban meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.