Egy ismerősnél volt - félszázan keresték...

Lóvá tett mindenkit a Mecsekben eltűnt nő!

Megkerült az ötvenéves nő, akiről egy ország hitte hetekig, hogy eltűnt - December elején több mint félszázan keresték - adta hírül a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

2009.12.28 09:10ma.hu

Megkerült az ötvenéves nő, akiről egy ország hitte hetekig, hogy eltűnt. December elején több mint félszázan keresték az erdőben rendőrök, tájfutók, speciális mentők és polgárőrök, mert úgy tudták, hogy öngyilkos akar lenni.

Az ötvenéves nő tegnap került elő, mindvégig egy ismerősénél volt Pécsett. A rendőröknek azt mondta, figyelmet akart magának, és hogy foglalkozzanak vele, de nem állt szándékában az öngyilkosság.

A rendőrség vizsgálja, hogy fennáll-e a hatóság szándékos félrevezetése, ha igen, ki kell fizetnie a keresés minden költségét - közölte Zsobrák Péter rendőr százados, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. .

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.