A vétlen kocsi utasai könnyebben sérültek

Tragédia szenteste előtt - Meghalt a mezőtúri autóbaleset másik sérültje is

A karambol életveszélyes sérültje is belehalt sérüléseibe nem sokkal azután, hogy két személyautó ütközött tegnap Mezőtúr és Törökszentmiklós között - tájékoztatta az MTI-t a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

2009.12.25 07:45MTI

Az életveszélyes sérüléseket szenvedett fiatalember állapotának stabilizálásáért hiába küzdöttek a kiérkező mentők, a mezőtúri férfi végül életét vesztette – közölte Szabó Zita, aki elmondta: ezzel kettőre emelkedett a balesetben elhunytak száma, miután a karambolt előidéző járműben utazó másik – ugyancsak mezőtúri - férfi közvetlenül az ütközés után elhunyt.

Az elsődleges adatok szerint egyikük 24, míg másikuk 25 esztendős volt – tette hozzá a százados.

A balesetben vétlen másik személygépkocsiban hárman ültek. Közülük az elsődleges információkkal ellentétben csak ketten – egy 16 éves kuncsorbai lány és egy 37 esztendős törökszentmiklósi nő – szenvedtek nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket.

Az autót vezető 45 éves kuncsorbai férfit könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

A 46-os számú főút érintett szakaszán a helyszínelés idejére elrendelt teljes útzárat már feloldották, jelenleg rendőri irányítás mellett félpályás útlezárás mellett, váltakozó irányból haladhat a forgalom – mondta el a szóvivő.

A nem sokkal tegnap dél után történt balesetet egyébként a Törökszentmiklós felől Mezőtúr irányába haladó jármű okozta, amely eddig ismeretlen okból letért a jobb oldali útpadkára, majd megpördült és oldalával a szemből szabályosan érkező autónak csapódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.