Rókát akart lőni a hangtompítós fegyverrel

Távcsöves, engedély nélküli puskás férfit igazoltattak a rendőrök

Távcsővel felszerelt, hangtompítóval is ellátott puskával közlekedett egy férfi a Vas megyei Rum és Zsennye között, amikor a rendőrök igazoltatták - közölte a Vas Megyei Rendőrség sajtóreferense kedden az MTI-vel.

2009.12.15 12:22MTI

A kis kaliberű, sorszám nélküli fegyvert a férfi csőre töltve tartotta magánál, ruházatának átvizsgálásakor pedig tizenegy lőszert is találtak nála - mondta Szalai Ferenc.

A zsennyei lakos semmiféle engedéllyel nem rendelkezett, ezért a rendőrök előállították, majd házkutatást tartottak a lakásán, ahol további lőszereket találtak.

Az ügyben lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűncselekmény alapos gyanújával indult eljárás, amelynek során tisztázzák azt is, hogy a gyanúsított mihez akart kezdeni a csőre töltött fegyverrel. A férfi a helyszínen azt mondta az őt igazoltató rendőröknek, hogy rókát szeretett volna lőni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.