Az illetőt a Szent János Kórházba szállították

Aknába lépett egy férfi a Hadtörténeti Múzeum udvarán

Öt méter mély megvilágított aknába esett egy fiatal férfi a budapesti Hadtörténeti Múzeum udvarán szombat éjszaka - tájékoztatta az MTI-t a tűzoltóság.

2009.11.15 08:00MTI

Nagy Tamás, a mentést vezető főtörzsőrmester közölte, hogy a férfi a múzeum belső udvarán kialakított, korláttal lezárt, megvilágított aknaszerű udvarba esett. Vara Zsolt mentővezető elmondta a távirati irodának, hogy a fiatal férfi csonttöréseket szenvedett, de sérülései nem súlyosak.

Az illetőt a Szent János Kórházba szállították.

A tűzoltókat 23:32 perckor riasztották az eset miatt. A Hadtörténeti Múzeumnál közölték az MTI-vel, hogy az intézmény nem vett részt a múzeumok őszi éjszakájában, és már délután négy órakor bezárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.