Gondatlan közveszélyokozás?

Égő cigaretta okozott tüzet egy kapuvári lakásban

Kigyulladt egy lakás pénteken Kapuvár belvárosában egy tízlakásos társasházban. Személyi sérülés nem történt, a tűzoltók a nagy füst miatt légzőkészülékben mentették ki a tulajdonost és a szomszédokat - tájékoztatták a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletén az MTI-t.

2009.10.23 15:20MTI

Kósa Mihály elmondta: a lakók kihoztak egy pb-gázpalackot is, amely robbanást okozhatott volna az épületben.

Az eddigi vizsgálatok szerint égő cigaretta okozta az 53 éves férfi lakásában a tüzet - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Gondatlan közveszélyokozás ügyében, szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit a rendőrség - tette hozzá Kálmán Gabriella.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.