Kit ásott ki az eb?

Emberi fejet vitt haza a szeméttelepről a kutya

Egy emberi fejet és egy kart talált kutyájánál egy gazda Pécsett. Jelenleg rendőrségi szakértők próbálják kideríteni, kinek a maradványait találta meg az eb a közeli szeméttelepen - értesült a HavariaPress.

2009.10.20 12:33HavariaPress

Hétfőn este talált rá a pécsi férfi az emberi maradványokra, melyekkel kutyája játszott. Kiderült, hogy az eb a közeli szeméttelepen ásta elő az emberi testrészeket, majd a fejet és az egyik kart haza is vitte. Az esetről értesített rendőrök a szeméttelepen megtalálták a többi testrészt is, melyet jelenleg boncszakértő segítségével próbálnak azonosítani. Vizsgálják, hogy ki lehetett az áldozat, illetve azt is, hogy milyen körülmények között halt meg, s került a szeméttelepre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.