Takarmány-szállítóba rohant a személyautó

Helikopterrel mentették az életveszélyes sérültet

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az az autós, aki egy takarmányszállító járműnek hajtott Martonvásár közelében - értesült a HavariaPress.

2008.02.14 19:45HavariaPress

A csaknem végzetes baleset csütörtökön kora délután, egy óra körül történt a Fejér megyei település központja és Baracska között a 7-es főúton. A hírügynökség úgy tudja, hogy a takarmányszállító traktor balra akart kanyarodni a Határ úti kereszteződésnél, de a mögötte haladó Peugeot-t vezető fiatalember későn fékezett és a forduló jármű hátuljának rohant.

A sofőr beszorult a jármű roncsaiba, kiszabadításához tűzoltókat kellett a helyszínre hívni; életveszélyes sérülései miatt helikopterrel szállították a székesfehérvári Szent György Kórházba. Jelenleg fél pályán lehet közlekedni az érintett útszakaszon, de a helikopter le- és felszállása idején teljes szélességében lezárták az utat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.