Ököllel ütötték őket?

Felmentették a kényszervallatás vádja alól a két tiszavasvári rendőrnyomozót

Felmentette a kényszervallatás és a testi sértés vádja alól a tiszavasvári rendőrkapitányság két nyomozóját szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság; az ítélet nem jogerős.

2009.10.14 14:03MTI

A rendőrségnél őrnagyi, illetve főtörzszászlósi rangban szolgáló rendőrök egy tavaly októberi, Tiszavasvári környékén elkövetett betöréssorozat ügyében hallgatott ki két, a sértetti oldalon lévő fiatal fiút.

A sértettek azt állították: a kihallgatások során a rendőrök több alkalommal bántalmazták, tenyérrel és ököllel ütötték meg őket.

Az első fokon eljáró bíróság elfogadta a két rendőr védekezését, ellenük a vádat a bizonyítottság hiánya miatt ejtette, mivel az ítélet indoklása szerint a sértettek és az általuk idézett tanúk vallomásaiban ellentmondások voltak fellelhetők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.