Az autó átszakította a szalagkorlátot

Képek: Kirepültek a kocsiból - Ketten haltak meg Ónod közelében balesetben

Súlyos, két halálos áldozatot követelő baleset történt pénteken késő este Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ónod térségében, az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán.

Szörnyű baleset Ónod közelében: két nő meghalt képgaléria

2009.10.03 15:55MTI - Fotó: MTI

Ketten meghaltak abban a balesetben, amely pénteken késő este történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ónod térségében, az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint egy személyautó átszakította a szalagkorlátot; öt utasából ketten életüket vesztették, hárman súlyosan megsérültek.

Az autó feltehetően megcsúszott az úttesten. A hátsó ülésen utazók közül két nő kirepült a járműből, ők szenvedtek halálos sérüléseket. A baleset miatt az autópályán lezárták a fél útpályát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.