Rejtélyes fadoboz

Elektronikai hulladék volt a sugárveszélyesnek hitt anyag

Elektronikai hulladék volt abban a fadobozban, amelyhez sugárveszély gyanúja miatt riasztották több hatóság munkatársait egy budapesti ingatlan udvarára - értesült a HavariaPress.

2008.02.13 09:02HavariaPress

A Polgári Védelem Vegyi Felderítő csoportját kedden délután riasztották egy XVIII. kerületi családi házhoz, mert egy tűzifaszállítmányban különös, külföldi feliratú fadobozt találtak. A kiérkező vegyi felderítők nem észleltek veszélyforrást, de a további intézkedésekhez a Sugáregészségügyi Intézet munkatársait, illetve a tűzszerészeket is a kihívták. A vizsgálatok egyértelműen kiderítették, hogy a faláda csak elektronikai hulladékot tartalmaz, ami semmilyen veszélyt nem jelent a környezetre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.