Öt éve keresték a csalót

Horogra akadt egy top 100-as bűnöző Budapesten

A száz legkeresettebb bűnöző közé tartozó csalót fogtak el a rendőrök hétfőn Budapesten - olvasható a rendőrség weblapján.

2009.08.17 13:21MTI

A 44 éves Dobos László ellen három elfogatóparancs volt hatályban. Csalás és a számvitel rendjének megsértése miatt keresték, valamint azért, mert nem vonult be a börtönbe - derült ki a rendőrségi tájékoztatóból.

Az országos TOP 100-as és a budapesti TOP 10-es körözési listán is szereplő férfit hétfő reggel kilenc óra után fogták el egy XVI. kerületi parkolóban.

Az országos lista 92. helyén lévő bűnöző ellen még 2004-ben adtak ki elfogatóparancsot - olvasható a rendőrségi adatokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.