A fagylaltoskocsi vezetője súlyosan megsérült

Teherautót gázolt a vonat Zánkán

Összeütközött egy fagylaltot szállító kisteherautó és egy személyvonat egy fénysorompó nélküli vasúti átjáróban Zánkánál; a fagylaltoskocsi sofőrje súlyosan megsérült.

2009.07.16 16:03HavariaPress

Csütörtökön délelőtt, negyed 12 körül történt a baleset, a Zánka-Köveskál és Révfülöp közötti vasúti pályán, egy biztosítás nélküli átjáróban. A Budapestről Tapolca felé tartó személyvonat egy fagylaltszállító kisteherautót sodort el az átjáróban. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállították. A vonaton utazók közül senki sem szenvedett sérülést. A műszaki mentés és a helyszínelés alatt a szerelvény a pályán vesztegel. A Budapest-Tapolca vonalon a MÁV számításai szerint 90 perces késésekre lehet számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.