Ittasan mászott a kukába a tanár

Bizarr tragédia: bedarálta egy kukásautó

Bizarr tragédiával végződött az éjszakába nyúló ivászat egy brit tanár számára, aki egy hulladéktároló edényben próbálta kialudni részegségét, ám a kukásautó bedarálta.

2009.07.15 18:31MTI

A 35 éves Scott Williams a dél-angliai Brighton egyik pubjában töltött el barátaival egy ivós estét, és utána senki nem találkozott vele többé. Összezúzott holttestét - a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap szerdai beszámolója szerint - a közeli Newhaven hulladéklerakójának elszörnyedt személyzete vette észre két nappal később.

A rendőrségi vizsgálat szerint az új-zélandi születésű, de londoni illetőségű Williams, aki matematikát tanított középiskolásoknak, hazafelé tartva, bódult állapotában bemászott egy nagyméretű közösségi szemétgyűjtő tartályba, és ott elaludt. Az edény tartalma - a tanárral együtt - a nem sokkal később kiérkező kukásautó hidraulikus tömörítőberendezéssel ellátott konténerébe került.

Brightonban az idén már kétszer is csak az utolsó pillanatban sikerült megelőzni hasonló tragédiát: februárban egy szemétgyűjtő kocsi vezetője vette észre, hogy valaki alszik a hulladékgyűjtőben, májusban pedig a tartályban alvó részeg ébredt fel és kezdett kiabálni, még épp időben - írta a brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.