Menyasszonyával ment autókat feltörni

Őrizetben a "szegedi Bonnie és Clyde"

Bűnöző szerelmespárt értek tetten a rendőrök tegnap Szegeden: a férfit, aki körözés alatt állt, börtönbe szállították, de még este rács mögé került a menyasszonya is - értesült a HavariaPress.

2009.07.02 09:41HavariaPress

A csongrádi megyeszékhelyről szerdán hajnalban jelentette be egy telefonáló a rendőrség központi számára, hogy a Kecskeméti utcában egy férfi és egy nő már a második autót igyekszik feltörni.

A helyszínre riasztott járőrök láttán a páros sietve megpróbált elmenekülni, de a bejelentő látta, hogy merre mennek, így az ő segítségével a rendőrök néhány perc alatt mindkettejüket elfogták. Igazoltatásuk több meglepetéssel is szolgált az egyenruhásoknak, a 29 éves nőről kiderült, hogy bűntársa menyasszonya, a 30 éves férfiról pedig megállapították, hogy elfogatóparancs hatálya alatt áll, mivel elmulasztott bevonulni jogerősen kiszabott szabadságvesztésére.

Őt ezért a kihallgatása után a Csillagbörtönbe szállították, ám még a nap folyamán rács mögé került a menyasszonya is. Este ugyanis az egyik áruház biztonsági szolgálata bejelentette, hogy tetten értek egy nőt, aki különféle kozmetikai cikkeket akart ellopni, több tízezer forint összértékben.

Az illető előállítása során kiderült, hogy ugyanarról a fiatal nőről van szó, akit hajnalban már az autók feltörése miatt is előállítottak, párjával együtt. A nő ugyanis, mint mondta, barátja őrizetbe vétele után nem tudott magával mit kezdeni és bánatában úgy döntött, hogy lopni indul. A 29 éves nőt a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.