Két sérültje van a balesetnek

Sínekre zuhant egy autó, a közeledő vonatot a tűzoltók állították meg

Lezuhant az 54-es útról, s a közeli sínekre borult egy autó Kecskemét határában, az érkező vonatot a mentést végző tűzoltók állították meg, mielőtt a roncsnak hajtott volna - értesült a HavariaPress.

2009.07.01 16:50HavariaPress

A szerdán, a kora délutáni órákban, az 54-es út 10-es kilométerénél történt balesetben ketten sérültek meg. Az autó melyben utaztak, azért repült le az útról, mert az utánfutó, melyet vontatott, „beszitált”. A gépkocsit a kilengő utánfutó felborította, a lendület pedig ledobta az útról. A Ford Fusion több métert repült, majd fejtetőre állt a közeli keskenynyomtávú vasúti síneken.

A vasútvonalon mindösszesen két vonat jár naponta, de az egyik éppen akkor érkezett a baleset helyszínéhez, mikor a tűzoltók elkezdték leemelni a sínekről a ronccsá tört autót. A kisvonatot sikerült időben megállítaniuk a tűzoltóknak, így nem történt újabb baleset. A sérültek állapotáról egyelőre nincs pontos információ, a mentők kórházba szállították őket. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.