Két személyautó ütközött egymásnak

Kisgyerekek sérültek a balesetben

Két gyerek is megsérült, egyikük súlyosan, amikor egy másik autóval ütközött, majd villanyoszlopnak csapódott egy személyautó Pesterzsébeten - értesült a HavariaPress.

2009.06.23 10:52HavariaPress

A baleset kedden reggel, nem sokkal kilenc óra előtt történt a XX. kerületi Brassó utca és a Szabadkai út kereszteződésében. Két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között ütközött egymásnak, majd az egyik egy kettős beton villanyoszlopnak ütközött, amely kitörött. Az utóbbi autóban egy kisgyerek súlyos koponyasérülést szenvedett - őt jelenleg is lélegeztetik -, testvére ugyancsak a fején sérült meg, de ő csak könnyebben. Az autót vezető édesanyjuk sérülés nélkül úszta meg a karambolt és a másik autóban sem sérült meg senki. A helyszínelés és a mentés befejeztéig a környék forgalmában fennakadásokra kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.