Tűzoltók oltják a kigyulladt hulladékot

Robbanás és tűz a dorogi veszélyeshulladék-égetőben

Robbanás történt és tűz ütött ki a dorogi veszélyeshulladék-égetőben szerdán kora délelőtt - tudatta az MTI-vel az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület.

2009.06.10 10:55MTI Fotó: nyugat

A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy tűzoltóautó van a helyszínen, oltják a A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy tűzoltóautó van a helyszínen. Az egyesület úgy tudja, hogy a robbanás és a tűz a hulladék beadagolása közben történt. A szervezetet egy helyi lakos értesítette az üzemzavarról, aki fotókat is készített.

Ezeken látszik, hogy a keletkező füstöt igyekeztek elszívni, de ez nem volt sikeres. Horváth Zoltán, az egyesület környezeti tanácsadója az MTI-nek elmondta, a levegőbe nagy mennyiségű, ismeretlen összetételű füstgáz került, a lángokat negyedóra alatt eloltották. A Környezetkultúra Egyesület az esetet jelezte az illetékes hatóságoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.