Két gyermek és egy felnőtt is megsérült

Megijedt ló okozott baleset a diósgyőri várban

Két gyermek és egy felnőtt is megsérült, amikor baleset történt szerdán Miskolcon a diósgyőri várban, ahol egy ló megijedt és nekiugrott a kordonnak - közölte a rendőrség.

2009.06.03 15:30MTI - Fotó: MTI

Egy gyermekrendezvény már épp a vége felé járt, vonultak le a lovasok. Az egyik ló azonban - feltehetően a gyerekek zsibongásától - megrémült és nekiugrott a kordonnak - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: a kordon rádőlt a nézőkre, három ember megsérült, őket kórházba szállították. Egyikük egy pedagógusnő, ő a hátát, derekát fájlalta, ketten pedig gyerekek. Egyiküknek feltehetően csonttöréses sérülése van. A rendőrség az eset körülményeit vizsgálja.

Fotó: MTI - Megijedt és nekiugrott a kordonnak egy ló


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.