"Hangosabban szólt a diákra az órákon"

Megverte gyermeke tanárnőjét egy nő Salgótarjánban

Megverte gyermeke tanárnőjét egy nő Salgótarjánban, mert a tanár hangosabban szólt a diákra az órákon; az anya ellen garázdaság miatt folytatnak nyomozást - a még pénteki esetről kedden tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

2009.05.26 15:35MTI

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 36 éves anya azért ment be az egyik salgótarjáni általános iskolába, mert gyerekének rosszul esett, hogy tanárnője hangosabban szólt rá az órákon. 

A nő ordítozni kezdett a tanári szobában, miközben két kézzel rángatta a tanárnő haját. A pedagógus a bántalmazás miatt könnyű sérülést szenvedett. A szóvivő hozzátette: a salgótarjáni szülő elismerte a bűncselekmény elkövetését, erős felindultságát pedig a család rossz anyagi körülményeivel magyarázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.