Hátba szúrták a 42 éves férfit

Késelés az orvosi rendelőben - elfogták az elkövetőt

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint megkéselte egy régi haragosát egy nyírbátori orvosi rendelőben - értesült a HavariaPress.

2009.05.20 16:49HavariaPress

A szabolcsi kisváros SZTK-jának betegvárójában szerdán, kevéssel déli tizenkét óra előtt támadott rá egy 44 éves helyi lakos egy vele egy utcában élő másik férfira. Ennek során a támadó vállba szúrta a 42 éves sértettet, majd elmenekült a helyszínről. A megszúrt férfi súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, azóta már meg is műtötték a nyíregyházi kórházban.

A tettest a rendőrök az adatai ismeretében keresték, végül – a biztonsági őrök jelzése nyomán – épp a nyíregyházi kórházban fogták el, ahol váratlanul megjelent a délutáni órákban. A késelés indítékát még vizsgálják, de az eddigi információk szerint a sértett és a támadó régebb óta haragos viszonyban állt egymással. Az ügyben súlyos testi sértés megalapozott gyanújával folytatják az eljárást a Nyírbátori Rendőrkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.