Nóri halála óta retteg a város

Kiskunlacházán terjed az önbíráskodás

Pattanásig feszült a helyzet Kiskunlacházán, ahol az elmúlt időben történt erőszakos cselekmények után terjed az önbíráskodás - írta csütörtöki számában a Népszabadság.

2009.05.14 08:48Népszabadság

A lap a Pest megyei településen készített riportjában beszámolt arról, hogy miután a közelmúltban nyolc roma fiatalkorú megtámadott egy 12 éves kislányt, egy ötfős felnőtt társaság akcióba lépett, és cigánygyermekeket bántalmazott. 

Az egyik 13 éves gyermek - szülei beleegyezésével - elmondta az újságírónak, hogy biciklivel ment a bátyja után az úton, amikor egy dzsipből férfiak ugrottak ki mellettük, bátyját a földre teperték, őt pedig lerúgták a bicikliről. 

Az egyik támadó azzal fenyegette meg, hogy szétrúgja a fejét. Kiskunlacházán tavaly novemberben gyilkoltak meg egy 14 éves kislányt, a brutális bűncselekmény tettesei máig ismeretlenek - hangsúlyozta a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.