A jegyvizsgáló súlyos sérüléseket szenvedett!

Kamion és motorvonat ütközött Vásárosnaménynál

Kamionnal ütközött egy motorvonat pénteken Vásárosnamény-külső és Nyírmada között; a baleset következtében a Nyíregyházára tartó vonat kisiklott, a vezető jegyvizsgáló súlyos sérüléseket szenvedett, a kamion pedig kettészakadt - közölte a Mávinform az MTI-vel.

2009.05.08 12:39Adamik Zsolt

A vonaton utasok nem sérültek meg - mondta Both Ferenc sajtóügyeletes.

Tájékoztatása szerint várhatóan 15 órára állítják helyre a vasúti pályát, addig teljes pályazár van érvényben, vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat .

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a teherautó egy mellékúton hajtott a fényjelző és sorompó nélküli kereszteződésben a sínekre, s ott nekiment az egy motorkocsiból álló InterPicinek.

Fülöp Gergely százados megerősítette, hogy a vagon az ütközéstől kisiklott, s a vasúti kocsiban utazók közül a jegyvizsgáló megsérült; a sérült állapotáról egyelőre nem tudott információt adni. A baleset körülményeinek vizsgálata a helyszíneléssel megkezdődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.