Nem volt jogsija, tovább hajtott!

Már lőttek a rendőrök, amikor még el sem indult az érdi férfi?

A család szerint a férfi csak a beteg kislányát akarta orvoshoz vinni, jogosítványa valóban nem volt. A férfi testvére azt mondta: a rendőrök szándékosan lőttek, ráadásul a család többi tagját is bántalmazták.

2009.04.27 10:43ATV

Sztojka István azt mondja: a férfin kívül annak felesége, a beteg kislány, a kisfiuk, és a család szellemi fogyatékos tagja ült a kocsiban, amire már akkor tüzet nyitottak a rendőrök, amikor el sem indult. 

A Pest Megyei Rendőr - Főkapitányság ma nem nyilatkozott, tegnap esti közleményük szerint azonban a férfi a figyelmeztető lövés ellenére sem állt meg, elsodorta autójával a rendőröket, és az egyik járőr esés közben, véletlenül tüzelt. Az egyik golyó a férfi tüdejét, a másik a lábát találta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.