Tavaly tűnt el a Magyarországon élő egykori modell

Megtalálták Eva Rhodes holttestét?

Feltételezhetően a bőnyi állatmenhely tavaly eltűnt vezetőjének, a brit Eva Rhodesnek a földi maradványait találták meg Magyarországon; egy gyanúsítottat is elfogtak - értesült megbízható forrásból a Népszabadság.

2009.04.22 11:26Népszabadság Online

Valószínűleg bűncselekmény áldozata lett Eva Rhodes, akit eddig államigazgatási eljárás keretében keresett a rendőrség. Megtalálták a 65 éves nő maradványait, s a Népszabadság információi szerint a gyanúsítottat is elfogták. 

Eva Rhodest, a bőnyi állatmenhely vezetőjét, a Csizmás Kandúr Alapítvány elnökét 2008 szeptember 19-én látták utoljára egy ismeretlen férfival. Autója Bőnyön maradt. A rendőrség többször átkutatta a környéket, bűncselekményre utaló nyomokat azonban nem talált. 

Eva Rhodes korábban összetűzésbe került a környékbeli állatvédőkkel és a rendőrséggel is. Állatmenhelye a hatóság szerint nem felelt meg a működési feltételeknek, ezért engedélyét visszavonták. Ezek után sokan úgy gondolták, hogy a brit állampolgárságú asszony - egykori szépségkirálynő - visszament Angliába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.