20 éves diák egy csúzlival "játszott"

Megijedtek az utasok! Belőttek egy busz ablakán!

Fémgolyóval lőttek be egy busz ablakán Nyíregyházán, a rendőrség eljárást indított a vétkes ellen - értesült a HavariaPress.

2009.04.22 08:19Havaria Press

A szabolcsi megyeszékhelyen hétfőn kora este a Korányi Frigyes úton haladt egy helyi járatú autóbusz, amikor az egyik középiskolai kollégium előtt elhaladva nagy csattanással betört az egyik ablaka. 

Mint kiderült, az ablakot egy csapágygolyóval leadott lövés törte be, szerencsére a busz egyetlen utasának a riadalmon kívül nem esett nagyobb baja. 

A további vizsgálatok kiderítették, hogy a járműre a kollégium egyik 7. emeleti ablakából lőtt rá ott lakó 20 éves diák egy csúzlival. 

A fiú a kihallgatásakor azt mondta, hogy nem akarta eltalálni a buszt, csak arra volt kíváncsi, milyen messzire repül a csapágygolyó. A rendőrség ennek ellenére eljárást indított vele szemben, a közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.