Fémkeresőkkel fésülték át a 8-as főutat

Cozma-ügy: bűnjelet keresett a rendőrség

Szemtanúk szerint fémkeresőkkel "fésülték át" a 8-as főút melletti cserjés, bokros területet Öskü és Várpalota között a rendőrök; a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az akcióval kapcsolatosan azt mondta az MTI érdeklődésére pénteken, hogy a Cozma-gyilkossággal összefüggésben "nyomozati cselekményt" hajtottak végre.

2009.04.17 17:26MTI

A feltevésre, hogy valószínűleg bűnjelet, tárgyi bizonyítékot kerestek, Váradi Piroska azt ismételte meg, hogy "nyomozati cselekményt" hajtottak végre. Elmondta ugyanakkor, hogy eddig 250 tanút hallgattak ki a bűnügyben, s 15 szakértőtől várnak véleményt.

A Cozma-gyilkosságnak eddig hét gyanúsítottja van, közülük hatan előzetes letartóztatásban vannak. Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott 26 éves kézilabdázóját február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt.

A nyomozás eddigi adatai szerint a bárban szórakozó kézilabdázóba belekötöttek N. Győző és társai, majd az utcán folytatódó dulakodás közben halálos szúrás érte Marian Cozmát.

A csapattársuk és barátjuk segítségére siető Ivan Pesics horvát válogatott kézilabdázót vesén szúrták, Zarko Sesum szerb válogatott kézilabdázónak pedig az arccsontja törött el egy rúgástól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.