Elzárkózott a rendőrök elől - próbálnak tárgyalni

Bekattant! Idős ember munkásokra lövöldözött

Két munkás könnyebben megsérült, amikor légpuskával lövöldözött egy idős ember Szentendrén csütörtökön, majd bezárkózott házába; a rendőrök most a helyszínen próbálnak tárgyalni vele.

2009.04.16 13:44MTI

A Berek utcában egy közelben lévő építkezés munkásaira adott le több lövést a férfi kora délután. Egyelőre nem tudni, milyen okból. A lövöldözés következtében két munkás könnyebb hámsérülést szenvedett. 

Miután társaik észlelték, hogy honnan jönnek a lövések, az idős embert elkapták és elvették puskáját. Ezek után a férfi visszament a házába, ahol feltehetően egyedül tartózkodik, és magára zárta a kaput - mondta Beluzsárné Belicza Andrea. 

Hozzátette: a kiérkező rendőrök most tárgyalással próbálják rávenni, hogy önként adja meg magát, és engedje be őket. Időközben a tűzoltók és a mentők is a helyszínre érkeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.