Két férfi kölcsönösen szekálta egymást

Véletlenül hasba szúrta munkatársát

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki hasba szúrta saját munkatársát a nyírségi Kálmánháza baromfifeldolgozójában - értesült a HavariaPress. A szurkálás előtt a két férfi kölcsönösen szekálta egymást, s a sértett percekig észre sem vette, hogy megszúrták.

2009.04.10 11:46Havaria Press

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a két férfi azon szólalkozott össze, hogy a gyanúsított egy csirkét felhasználva megpróbálta bélsárral lespriccelni kollégáját, aki az úgynevezett nyakvágó fülkében, a vágóhídi futószalag mellett dolgozott.
 
Ezután kölcsönösen vízzel locsolták le egymást, majd dulakodni kezdtek, mígnem a gyanúsított kikapta társa kezéből a csirkék nyakának elvágásához használt hegyes, folyamatosan élezett kését. Elmondása szerint ekkor elvesztették egyensúlyukat és elestek, eközben szúródott a kés véletlenül a másik férfi hasába. 

A 26 éves fiatalember a szúrás miatt életveszélyes sérülést szenvedett, de csak pár perc múlva vette észre, hogy megszúrták. A sértettel amúgy jó barátságban lévő 39 éves férfi ellen a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást, melyben a gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.