Elfogták a támadókat

Vita közben: megszúrtak egy fiatalt Budapesten

Elfogta a rendőrség azt a három embert, akik a gyanú szerint egy vita során megtámadtak és megkéseltek egy fiatalembert Dél-Buda központjában - értesült a HavariaPress.

2009.04.07 08:28Havaria Press

A hétfőn késő éjszaka történt bűncselekmény előzményeiből egyelőre annyi ismert, hogy este tizenegy óra körül összeszólalkozott két társaság a XI. kerületi Irinyi utcában. 

A vita hevében előkerült egy bicska, amivel megszúrtak egy 21 éves fiatalt, aki 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A helyszínre hívott rendőrök a támadó társaság három tagját előállították a XI. kerületi rendőrkapitányságra, ahol a szurkáló ellen súlyos testi sértés, míg társai ellen garázdaság megalapozott gyanúja miatt indítanak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.