Önmagán is sebet ejtett egy 38 éves férfi

Egy embert megölt, kettőt megszúrt egy orosi férfi

Egy embert megölt, kettőt megszúrt, majd önmagán is sebet ejtett egy 38 éves orosi férfi vasárnap - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2009.04.05 13:54MTI

Nyíregyháza orosi településrészén egy 52 éves férfit ölt meg a tettes, az áldozat feleségét könnyebben, a férfi harminc év körüli mostohalányát pedig életveszélyesen megsebesítette családi házuk udvarán - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
 
A 38 éves gyanúsítottat a rendőrök a helyszíntől nem messze, az árokparton találták meg, ahonnan kórházba kellett vinni, mert önmagát is megszúrta. A férfi - aki az elsődleges adatok szerint a megszurkált fiatal nő volt férje - súlyos állapotban van, a kórházban rendőrök őrzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.