A Zalában úszott

Cserbenhagyás után vízbe fojtotta kocsiját

A személyautót megtalálásáig teljesen ellepte a víz, ezért nem lehetett észrevenni.

2008.01.29 14:43MTI

Zalaszentgrótnál, a Zala folyóban találták meg kedden délelőtt a rendőrök azt a személyautót, amellyel sofőrje egy héttel korábban cserbenhagyásos balesetet követett el - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. 

A baleset még január 22-én, Zalaszentgróton történt. A mostanáig ismeretlen sofőr autójával elütött egy kerékpárost, majd megállás nélkül továbbhajtott - közölte Csizmazia Péter. A biciklis nyolc napon belül gyógyuló könnyebb sérüléseket szenvedett. 

A rendőrök egy héttel a baleset után találták meg a gyanúsítottat, ezt követően derült ki, hogy a férfi a Zalába gurította a balesetnél használt autót. A rendőrségi szóvivő közölte: kedden délben a tűzoltók segítségével kezdték meg a személyautó kiemelését a folyóból. 

Az MTI helyszíni tudósítója szerint a személyautót megtalálásáig teljesen ellepte a víz, ezért nem lehetett észrevenni. A balatoni vízi mentők szakszolgálatának búvárai segítségével a tűzoltók egy helyszínre hívott daruval emelték ki kedden kora délutánra az autót a folyóból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.