A tűz előtt kerültek oda!

Kísérteties: emberi csontok a kiskunhalasi nádasban!

Koponyát és egyéb emberi csontokat találtak tűzoltók a kiskunhalasi nádas területén, miután eloltották a tüzet - közölte a tűzoltóság pénteken az MTI-vel.

2009.03.28 08:44MTI

A csontokat azután találták meg, hogy a nádast - amely korábban több hektáron égett - tűzoltók eloltották és megkezdték a terület átvizsgálását - mondta Makai Zsolt szolgálatparancsnok.

Hozzátette: kizárható, hogy az emberi maradványoknak bármi köze lenne a tűzhöz, azok korábban kerültek a nádasba. Jelenleg a rendőrök a beazonosításon dolgoznak, illetve azt vizsgálják, hogy a csontok miként kerültek oda és az ismeretlen személy hogyan halt meg - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.