Kegyelmi ügy

Vizsgálja a rendőrség a rejtett kamerás videót, amin K. Endre az egyik bicskei áldozatra próbál nyomást gyakorolni

A BRFK hivatalból rendelt el nyomozást az ügyben.

2024.03.12 07:47ma.hu

Egy magánszemélytől érkezett feljelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra az RTL Házon kívül című műsorában leadott riportja miatt, amiben K. Endre, a bicskei gyerekotthon volt igazgatóhelyettese az otthon egyik volt lakóját arról próbálja meggyőzni, hogy változtassa meg a rá vonatkozó vallomását.

A vasárnap kora este leadott műsorban rejtett kamerás felvételen az látszott, hogy K. Endre a kegyelmi ügy egyik főszereplője, akit Novák Katalin tavaly a pápalátogatás alkalmából elnöki kegyelemben részesített, az elmúlt két hétben kétszer is Budapesten járt, és találkozott az otthon egyik volt lakójával, a pedofil exigazgató egyik áldozatával, és arra próbálta rávenni, változtassa meg a rá vonatkozó vallomását - hangzott el az RTL Házon kívül című műsorában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.