Baleset

Mentőautó borult fel a fővárosban - képek

A mentőautó egy beteggel tartott kórházba, amikor a személygépkocsival ütközött.

2024.03.03 13:28MTI
Fotók: MTI/Mihádák Zoltán

Felborult egy mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval Budapesten, a XVIII. kerületben vasárnap délelőtt, négy embert vizsgálatra kórházba vittek.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében történt balesetben két gépkocsi ütközött össze.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs ügyeletesének tájékoztatása szerint az útszakaszt lezárták.

Az MTI helyszínről származó információja szerint a karambol következtében a mentőautó felborult.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője azt közölte: a mentőautó egy beteggel tartott kórházba, amikor a személygépkocsival ütközött.

A beteget, a személyautó vezetőjét és a mentőszemélyzet két tagját vizsgálatra baleseti osztályra vitték - írta az MTI megkeresésére.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.