Baleset

Udvari WC-ből mentettek ki egy újszülöttet a kisújszállási tűzoltók

Az újszülött a megszületése után a WC-be esett, a tűzoltók mentették ki.

2024.02.16 07:21MTI

Udvari WC-ből mentettek ki egy újszülöttet a tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Kisújszálláson csütörtökön.

A Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság a honlapján arról számolt be, hogy udvari WC-ben szülte meg gyermekét egy nő csütörtök este Kisújszálláson. Az újszülött a megszületése után a WC-be esett, a tűzoltók mentették ki.

A mentők azonnal ellátták, majd az anyát és az újszülöttet is stabil állapotban vitték kórházba - olvasható a tűzoltó-parancsnokság honlapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t pénteken arról tájékoztatta, hogy emberölés kísérletének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.