Gyilkosság

Megölte újszülött gyermekét egy 15 éves lány Pécsen

Titokban szülte meg a gyermekét, majd a csecsemő meghalt.

2024.01.30 18:11MTI

Kihallgattak és őrizetbe vettek a rendőrök Pécsen egy 15 éves lányt, akit újszülött gyermeke megölésével gyanúsítanak - közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint a rendőrségre kedden hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy 15 éves lány egy pécsi ingatlanban titokban szülte meg a gyermekét, majd a csecsemő meghalt.

A jelenlegi adatok szerint a gyermek élve született. Felmerült a gyanú, hogy a halálát idegenkezűség okozta, ezért a rendőrök előállították az anyát.

A lányt emberölés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.