Gyilkosság

Megölte testvérét egy férfi a Vas vármegyei Felsőszölnökön

A férfi házuk konyhájában szóváltás és dulakodás közben egy konyhakéssel hátba szúrta testvérét, aki a helyszínen belehalt sérülésébe.

2024.01.08 20:38MTI

Szombathelyi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a felsőszölnöki férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2024 január 5-én este megölte testvérét - közölte az MTI-vel a Szombathelyi Törvényszék sajtószóvivője.

Tóth András Imre ismertetése szerint a férfi házuk konyhájában szóváltás és dulakodás közben egy konyhakéssel hátba szúrta testvérét, aki a helyszínen belehalt sérülésébe.

A nyomozási bíró döntésének indoklása szerint a bűncselekmény miatt akár 15 év szabadságvesztés is kiszabható, ezért fennáll a gyanúsított szökésének veszélye, és az is, hogy a büntetőeljárás kezdeti szakaszában megnehezíthetné a bizonyítást. A végzést tudomásul vették, így az végleges - írták a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.