Baleset

Öten sérültek meg az M5-ösön történt balesetben Kecskemétnél

A helyszínre több mentőgépkocsit, valamint a budaörsi és a szentesi mentőhelikoptert is riasztották.

2024.01.06 19:06MTI

Öten sérültek meg, közülük ketten életveszélyesen az M5-ös autópályán Kecskemét közelében szombaton történt balesetben - közölte az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete az MTI-vel.

Az MTI helyszínről származó információi szerint szombat délelőtt egy Szeged felé haladó, trélert vontató, román rendszámú kisbusz letért a sztrádáról és az árokba borult; a kisbusz és a vontatott jármű is az oldalán állt meg. A járműben heten utaztak.

Hangai József, a regionális mentőszervezet kommunikációs munkatársa az MTI érdeklődésére azt közölte: a balesetben két ember életveszélyesen, egy súlyosan, további kettő pedig könnyebben megsérült.

Tájékoztatása szerint a helyszínre több mentőgépkocsit, valamint a budaörsi és a szentesi mentőhelikoptert is riasztották.

A sérülteket kórházba vitték, további két ember a vizsgálatokat követően a helyszínen maradhatott - tette hozzá Hangai József.

A baleset miatt az M5-ös autópálya érintett szakaszát több órára teljesen lezárták, a forgalmat elterelték. Az Útinform közlése szerint a forgalomkorlátozást mostanra feloldották, ám Budapest felé a nézelődők miatt a sztrádán még mindig jelentős a torlódás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.