Tragikus baleset

Elhunyt a műegyetemi tűzesetben megsérült dolgozó

A Műegyetem vezetése együttérzését fejezte ki és rendkívüli segítséget ajánlott fel az elhunyt szüleinek és testvérének.

2023.12.15 12:28MTI

A műegyetemi tűzesetben súlyosan megsérült dolgozó a gyors és szakszerű orvosi ellátás ellenére csütörtök este a kórházban elhunyt - közölte az egyetem kommunikációs igazgatósága pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy a balesetet szenvedett munkatárs a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szerzett diplomát 2004-ben, és 2007 óta volt a Fizikai Intézet tudományos segédmunkatársa.

A Műegyetem vezetése együttérzését fejezte ki és rendkívüli segítséget ajánlott fel az elhunyt szüleinek és testvérének.

A BME felületfizikai laboratóriumában csütörtökön kora reggel ütött ki tűz egy mérés előkészítése során. A tragikus tűzeset mást közvetlenül nem veszélyeztetett, nem tartózkodott sem hallgató, sem más munkatárs a laboratóriumban - tudatta az intézmény.

Az egyetem az illetékes hatóságokkal együttműködve vizsgálja a tűzeset okait és körülményeit - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.