Bűncselekmény

Tizenhat kilogramm fogyasztási dohányt találtak egy padláson Szendrő mellett

A pénzügyőrök a 2,2 millió forint értékű adózatlan dohányterméket lefoglalták és jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak.

2023.11.15 22:30MTI

Több mint tizenhat kilogramm fogyasztási dohányt és ötven doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Szendrő melletti kistelepülés egyik ingatlanán.

A NAV azt közölte szerdán az MTI-vel, hogy kockázatelemzés és információgyűjtés után vizsgálták át a férfi lakását, ahol egy szűk lépcső vezetett a padláson rejtegetett dohányig.

A pénzügyőrök a 2,2 millió forint értékű adózatlan dohányterméket lefoglalták és jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak. A férfi többmilliós bírságra is számíthat - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.