Bűnügy

Csaknem kétezer doboz illegális potencianövelő zselét találtak egy bolgár férfi autójában - videó

A férfit előállították és átvették a majdnem kétmillió forint értékű csomagokat is.

2023.11.13 10:27MTI

Majdnem kétezer doboz illegális potencianövelő zselét találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár férfi autójában az M1-es sztráda ácsi pihenőhelyén.

A NAV hétfőn közölte az MTI-vel, hogy Bulgáriából Belgiumba tartott a férfi, akinél 1925 doboz Kamagra zselét találtak; a sofőr úgy nyilatkozott, "fogalma sincs arról", mit rejtenek a dobozok.

A járőrök értesítették a rendőrség munkatársait, akik a férfit előállították és átvették a majdnem kétmillió forint értékű csomagokat is.

A NAV közleménye szerint "a gyógyászati készítmények beszerzésével, behozatalával, megrendelőhöz való eljuttatásával kapcsolatos valamennyi tevékenység kizárólag csak gyógyszer-nagykereskedelmi engedély birtokában végezhető".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.