OMSZ

Rángatózni kezdett, majd leállt a légzése egy fiatal férfinak egy pesti irodaházban

Munkatársai kezdték meg az újraélesztést.

2023.11.08 16:11ma.hu

Drámai küzdelem zajlott tegnap egy pest irodaházban - írja Facebook-oldalán az OMSZ.

Munkahelyén lett rosszul az a 30 év körüli férfi, akihez a VIII. kerületbe kérték a mentők gyors segítségét tegnap. A férfi hirtelen rángatózni kezdett, majd leállt a légzése. Munkatársai megvizsgálták és azonnal riasztották a mentőket, majd a mentésirányító instrukciói szerint megkezdték az újraélesztését. Egyik kollégája még a kihelyezett defibrillátorért is elszaladt, amit így használni is tudtak.

A mentők perceken belül a helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, amit az iroda dolgozói továbbra is mindenben segítettek.

A beteg életéért vívott küzdelem az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően vezetett sikerre, a férfit pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.