15 éves fiú a vasútállomáson verekedett

Hasba rúgta a vonatkalauzt egy fiú

Hasba rúgta a kalauzt egy 15 éves fiú a tiborszállási vasútállomáson, mert a jegyvizsgáló szólt neki, hogy rossz vonatra szállt - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t hétfőn.

2009.03.09 17:14MTI

Az eset vasárnapra virradóra történt; a könnyű sérülést szenvedett jegyvizsgáló elmondása szerint a társaságban lévő ittas fiú azért rúgta meg, mert szólt nekik, hogy rossz vonatra szálltak - mondta Fülöp Gergely. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával indított eljárást – tette hozzá a százados.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.