Bűncselekmény

Kannabiszt és marihuánát találtak Mány külterületén

Egy 51 éves férfi a mányi szeméttelepen több épületet is úgy alakított át, hogy azok kábítószer-termesztéshez alkalmasak legyenek.

2023.10.13 12:45MTI
Fotó: police.hu

Több épületben is ültetvényt rendezett be egy budapesti férfi Mány külterületén, ahol a rendőrök 550 tő kannabiszt és 8 kilogramm fagyasztott növényi törmeléket találtak - közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

A közlemény szerint az 51 éves férfi a mányi szeméttelepen több épületet is úgy alakított át, hogy azok kábítószer-termesztéshez alkalmasak legyenek, így klímaberendezéssel, lámpákkal, ventilátorokkal és szellőztető-berendezéssel látta el azokat.

A helyszínen elfogott drogtermesztőt a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.